Jag vill så gärna veta!

Hej Eewee! För en tid sedan skickade jag in en fråga (med endast namnet "av Jenny",jag har insett att det finns en till Jenny här som frågar så jag skrev "Jenny E" nu:)Jag undrar om denne "mörka ängel" jag brukar måla ur mitt inre är mycket fäst vid mig eller har blivit min "ledsagare". Jag är absolut inte rädd för Honom utan jag uttrycker mycket kreativitet och energi från Honom. När jag målat Honom så brukar folk som sett mina målningar få starka reaktioner,särskilt ang.ögonen=intensiva! Förr besökte han mina drömmar och "jagade" mig och då var han i drömmen jättefrustrerad!Idag så har jag slutat "springa" och har upptäckt att han ger mig mycket värme och omtanke,sen ser jag dessutom i mitt inre att han "ler" belåtet!Låter detta helt galet? Jag har dessutom nyligen besökt en massör som dessutom är healer,hon är både jordnära och jätteduktig,särkilt på healingbiten. Men sist när jag var där så sa hon efter avslutat massage och healing att jag har en man hos mig. Hon "såg" en man med VÄLDIGT stora ögon!Hon trodde att han var lång men just då satt han ner.Dock sa hon att han var en "luring"! Är detta samma person som jag ser i mitt inre eller är det någon som min mörka ängelvän är länkad till också? Jag vill tilllägga att ju mer jordad och jordnära jag blivit(var INTE det förrut)dessto mer fenomen tycks hända mig och jag har en enorm intuition och känner av energier. Känner dock att mörka ängeln bara ger mig välbehag och även mannen med väldigt stora ögon.(Ungefär liknande healingvibrationer och värmekänsla) Vore mycket tacksam för svar! Vänliga Hälsningar från Jenny

Hej Jenny! Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva till dig då det känns som att vad jag än skulle skriva så kommer jag att "krossa dina drömmar" och du är inte redo att ta emot den iformation jag skulle ge dig. Visst du har ställt mig en fråga och jag kan besvara den utan att lägga in några åsikter eller tankar utan bara ren fakta ur medialt tänk och utifrån de erfarenheter jag har. Den du har vid din sida som du släppt in som din sk beskyddare är en sk svartängel.En art eller linje ur gruppen fallna äglar men som står för sig. Dessa kan ibland ha i uppgift att beskydda människor som lätt dras till mörkret. Ibland är dessa utsända av Ljusänglar för att inför den Högste uppfylla ett uppdrag de då fått, och då får de också stå till svars inför den Högste. Ibland kan det vara nödvändigt att under övervakning av Ljusänglar använda och be en eller flera svartängalr hjälpa då det finns svartänglar som vill närma sig ljuset och därför väljer att hjälpa människor. Men lika ofta söker de sig till människor för egna "uppdrag". Eftersom jag själv under speciella omständigheter,arbetat med svartänglar så vill jag påstå att jag har ett hum om hur det fungerar. Ibland kan en svartängel behövas för att hjälpa en människa som har mycket sorg inom sig och bär på mycket hat och smärta att få hjälp av en sådan ängel som "bär dessa känslor åt människan". Det är lite invecklat att förklara. Visst kan svartänglar upplevas behagliga och vara riktigt trevliga och hjälpsamma. De kan förstärka en människas medialitet på många olika sätt. De kan tillföra kreativa egenskaper till en människa och förstärka talanger. Vid sin sida har han andra väsen som följer honom och lyder och står under honom. Jag kan förstå att healern reagerade och kännde av detta. Och jag kan förstå att hon förklarade honom som en luring. Just nu känner du stark gemenskap med denne och han fyller säkert någon funktion jag inte tänker utforska eller länka till och jag tänker inte fråga honom heller. Men lika snabbt som han ger dig trygghet och är din vän-lika snabbt kan det vända. Det enda rådet jag kan ge dig är att vara uppmärksam så du inte uppslukas helt av hans närvaro, så du inte glömmer bort vem du är,vad du är och du borde kasnke ta reda på vad han vill- EGENTLIGEN. Det är vad jag kan säja här och nu. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *