Jätte trött kan de bero på spöken?

Hej jag har hört från en kompis att spöken kan suga energi från människor 😮 och att man då blir jätte trött. och på sistone har jag vart extremt trött och jag har sovit ganska bra endå. Jag har börjat somna på dagarna (har aldrig hänt innan att jag gör de när jag e fult frisk) och i skolan e jag väldigt pigg men aldrig hemma 😮 så kan de vara som min kompis trode att spöken kan suga energin ur folk så man blir tröttare än vanligt eller e de bara jag som e onormalt trött just nu? mvh//alex ^^,

Hej Alex! Din kompis har rätt om att spöken kan suga musten ur en så man blir trött som en zombie. I ditt fall kan jag inte uppfatta att det är problemet. Du har obalans i kroppen.Pröva med vitamin tillkost tex Berocca brus som de gör reklam för på tvn.Funkar fatiskt.Kanske håller du på bli sjuk? Frågan ställdes för ett tag sedan och jag hoppas du har återfått din energi! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *