jobb, Gud och avgångsbetyg

Hej Evy! Jag var igår på en arbetsintervju och kvällen före kom jag på att jag ju måste ha med mig mitt avgångsbetyg från skolan där jag blev ungdomsledare. Dessvärre hittade jag inga papper, varän jag sökte. Jag gick sedan och lade mig, men min man letade till klockan fyra på morgonen. Utan resultat. På dagen när jag var på jobbet bad jag tyst till Gud att pappren skulle hittas. En stund senare ringde min svägerska och sade att de hade hittat dem…ihopskrynklade bakom sängen! Men jag tycker inte att jag slängde dem på sängen senast jag var på intervju. Jag tycker jag hade dem i vardagsrummet. Min man sa sig inte ha lagt dem där heller. Var det samma spöke som redan finns här? Hur går jag vidare? Var det Gud som hjälpte mig att få tillbaka pappren? Och hur går det med något av de andra jobben jag sökt (ett som hör till kyrkan och ett annat)? Får jag det jobbet jag var på intervju till igår? Vad ser du? Kram!=)

Hej! Vad har hänt sedan du skrev frågan? Måste veta innan jag går vidare! Kram! Ps. Det är din tro som hjälper dig!Ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *