John – Fråga besvarad 2014-05-19

Hejsan

Jag har en stilla undran varför jag helt plötsligt känner en närvaro av John Lennon, eller en närhet, det är lite svårt att förklara, jag har inte lyssnat speciellt mycket på hans musik, jag vet inte så mycket om honom, mer än det man läser om honom i all hast.
han är ju inte vad jag skulle kalla en idol så därför kan jag tycka att det är lite märkligt.
Vad beror det på att jag känner en närvaro av honom?

Har jag kontakt med hans ande eller vad är det?

Med vänlig hälsning, Fredrik

Fråga besvarad 2014-05-19

Hej Fredrik!

Jag kan förstå att du verkligen undrar vad i hela friden som pågår…;)… Jag uppfattar inte att det är själva John Lennon i sig som ande som är den som besöker dig men… jag uppfattar att du har ett väsen närvarande hos dig som inte är helt mänsklig i sin ande och denna kan med stor lätthet  kopiera människors ande så pass identiskt så vi uppfattar det som OM det vore den anden…   Dessa väsen väljer  ofta att kopiera en ande av någon mer känd människa som de anser stod för eller på något sätt under sin levnad har påvisat en slags åsikt eller i detta fall… när detta väsen imiterar/ kopierarJohn Lennons ande  så har den gjort det i ett syfte…den vill få din uppmärksamhet och rikta din uppmärksamhet mot det budskap som John Lennon stod för.

Jag  känner att detta är något som detta väsen ,en form av humanoid av annan dimension vill hjälpa dig på detta sätt med att förstå saker om dig själv och den vill hjälpa dig att fatta beslut  angående dig själv och dina vägval i livet och för att verkligen få din uppmärksamhet så valde denne att göra något som verkligen får dig uppmärksam…kopiera sig till till John Lennon och du reagerar…exakt som detta väsen hoppades…;) eftersom det är så konstigt för dig att du reagerar och undrar vad det är frågan om.

Det handlar om dolda budskap och söka svar i texter och sångtexter och ordspråk eller ordval som sagts av John Lennon. 

Det är allt jag kan få fram kring detta. Börja med att söka i det och se hur den agerar och reagerar och om ni kan hitta ett sätt att kommunicera och samarbeta på ett sätt tillsammans. Detta är din nya “guide” och du är under andlig process som människa.

Ta hand om dig!

~♥ ~

 

~Imagine all the people living life in peace. You may say I’m a dreamer, but I’m not the only one. I hope someday you’ll join us, and the world will be as one.~


John Lennon

~The more I see the less I know for sure.~


John Lennon

~Reality leaves a lot to the imagination.~


John Lennon

~A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality.

John Lennon~

http://blog.biographyonline.net/2008/02/john-lennon-quotes.html

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *