Ett tidigare liv – Fråga besvarad 2014-05-19

Hejsan!

Jag undrar om du kan se något om mina tidigare liv? Vem jag var, min karriär och om hur jag dog. Skulle vara intressant att se om mina tidigare liv påverkar mina val jag nu står inför.

Undrar också lite om min skyddsängel, om det var honom jag så ofta såg som barn eller om det rörde sig om någon annan ande, kanske min farfar jag aldrig hann träffa som heller inte betett sig så bra mot mina föräldrar när de väntade mig. Mamma tror att det kanske var hans sätt att be om förlåtelse till mig.

Skulle vara jätte tacksam för svar=) Ha det bra! Mvh Mahlena

 

Fråga besvarad 2014-05-19

Fråga insänd  7 Juli 2013

Hejsan Mahlena!

Jag hittade din obesvarade fråga från  i början av Juli förra sommaren  som var  insänd till Spökwebbens tidigare medium. Jag publicerar den för att du ska se att jag har läst den men jag väljer att inte besvara den utan istället ber jag dig att skicka en ny frågeställning om det fortfarande är aktuellt att du funderar över dessa saker.

Sköt om dig!

~Every time you smile at someone, it is an action of love, a gift to that person, a beautiful thing.~
– Mother Teresa

 

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *