Kabel till Sony digital kamera

Hej! jag behöver hjälp med att hitta min kabel till min Sony Digitalkamera som jag fick i julklapp förra året utav min mormor och morfar. ena änden av kabeln passar i kameran och i andra änden finns tre olika kablar som man kan koppla in kameran i, en gul, rund aktig sladd, en USB sladd och en tredje slags slabb som jag inte minns hur den ser ut. jag behöver hjälp med att hitta den, så att jag kan börja ta bilder med den igen. tack på förhand. Hälsningar Johnny.

Hej Johnny! Vill börja med att påpeka att jag inte är bra på att hitta saker och ting men jag gör ett försök. Sladden ser ut till att ligga i en låda under papper, pennor, gem osv osv. I ett skrivbord kanske. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *