Kan det ha varit ett spöke?

I juli 2005 va jag ute med några kompisar på krogen. Drack ett par öl men när klockan va runt ett fick jag en väldigt obehaglig känsla i kroppen, kännde att jag va tvungen att gå hem o lägga mig i soffan och sova. Fattade inte varför jag kände så, jag försökte ignorera känslan men efter en halvtimma ca så bestämde jag mig för att ta en taxi hem. Hela tiden kände jag mig stressad att komma hem till soffan. När jag väl kom hem vid 2 och öppnade dörren kändes det direkt som om någon va/varit i min lägenhet. Jag tog av mig skorna och gick in i vardagsrummet (vilket jag aldrig gör annars efter en kväll ute, det brukar vara sängen som gäller..). I vardagsrummet var det en känsla i kroppen som sa (och det här kan låta sjukt, men snälla läs vidare för jag e inget snusko!) att jag skulle lägga mig i soffan och ta på mig själv. Jag tyckte att det verkade konstigt, känslan va jätte stark, men tillslut gick jag ett varv i lägenheten och sen in till mitt sovrum. När jag la mig i sängen kände jag mig väldigt illa till mods. Jag hade jätte svårt att somna men gjorde det till slut. Efter en stund (vet inte hur länge jag sovit exakt men max en kvart). Så "vaknar" jag. Jag e vaken i huvudet men får inte upp ögonen hur mkt jag än försöker, och i mitt huvud hör jag ett skratt. Jag kämpar med att öppna ögonen men det går inte, jag försöker då nå min mobil som ligger bredvid sängen men kan inte röra mig. Tillslut får jag upp ögonen och då är det helt ljust i mitt rum, fast att alla lampor va släckta. Jag kämpar och kämpar med att kunna röra mig men jag är alldeles stel och kall. Tillslut släpper krampen och kylan försvinner. Då blir det mörkt i sovrummet igen. Jag tänder lampan och lyckas få tag i min mobil. Klockan är då 03.02. Helatiden känns det som om det står någon bredvid min säng och tittar på mig. Jag ringer flera kompisar men ingen svarar. Tillslut får jag tag på min vännina som säger sig kunna se spöken (hmm…). Hon säger att hon ska komma hem till mig. Jag ligger i min säng i 10 min innan jag får mod att gå upp ur sängen o springa ut ur lägenheten, med bara täcke på mig. Jag lyckas få tag på min lillbror som bor ett par hus bort o han kommer över o håller mig sällskap i väntan på min vännina. När min kompis kommer gå hon in i min lgh och kommer ut efter ca 10min, hon ber mig då följa med henne in. Hon sa att det var en man i min lägenhet som tykte om att titta på mig och att han hade sökt kontakt med mig den natten. Hon sa även att mina döttrar kan se honom (någon hon inte visste då va att min dotter brukade leka med någon hon kallade Abbe, hon brukade även säga att han knackade på hennes dörr ibland men att hon inte alltid ville leka med honom. Min dotter va då nästan 3 år). Min vännina sa att min dotter brukar leka med den här mannen och att han brukar knacka på hennes dörr. Hon sa även att min yngsta dotter (1 1/2 år) va rädd för honom om inte kunde sova för att han va där. (och det stämmer, hon sov aldrig i sin egen säng). Den här mannen försvann efter det här, även om jag två gånger efter den här händelsen vaknat stel o kall fast inte lika stel o kall om första gången. Vad tror ni? Kan det ha varit som min vännina sa, att det var ett spöke? Har tydligen dött nån man för ca 10 år sen i en av grannkåkarna. Kan ju tillägga att jag har flyttat till ett annat hus i närheten men känner inget konstigt här. Finns mer till den här historien men det får jag ta en annan gång.

Hej Anli! Nej detta var inget vanligt spöke som du hade på halsen utan en form av en sk incubus,ett slags manligt sexuellt väsen. Du kan goggla detta för att få mer information kring detta. Dessa väsen är en form av väsen som vissa vill sätta inom kategorin naturväsen eller avkomma av Lillith/Pan,men det råder olika meningar om dessa. Vanligast är att unga kvinnor med rusande hormoner kan få dessa på halsen då de är väldigt sexuella av sig och kan göra närmanden. De kan skapa en illusion kring sig så de uppfattas som en vacker man men man känner obehaget. Vanligt är också att de kan få en att känna sig fullständigt paralyserad och förmedla allehanda sexuella tankar av de mest knepiga sorter. Det här väsenet fick du med dig hem från den platsen du besökte då den var länkad på ngn annan och har inget att göra med något annat du beskriver. Däremot kan detta väsen ha antagit utseendet från den andra andeenergin för att dölja sin egna identitet. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *