Kan det ha varit mormor?

Det är nämligen så att mina föräldrar hade varit bortresta i 2 månader och då hade jag lägenheten för mig själv. Eftersom jag inte gillade att se mina föräldrars rum tomt så stängde jag alltid deras dörr och släckte alla lampor innan jag la mig i sängen. En morgon efter att ha vaknat och ätit frukost så öppnade jag deras dörr till sovrummet och då var lampan tänd och jag kände en stark lukt av min mormor som gick bort för 1 år sedan. Innan mina föräldrar reste bort berättade min mamma att hon hade sett en ljus skepnad stå bredvid henne nära sängen. Jag undrar om det kan vara min mormor? Jag har aldrig haft en nära relation till henne…

Hej! Just lampor som tänds och som du beskriver att du kände en doft av henne är mer vanligt än vad man kan tro. Om det är just din mormor eller någon annan som är på besök vet jag inte, men det lutar ju åt att det kan ha varit det! Hoppas att du inte känner något obehag för den sakens skull. Att sovrumslampor tänds är ett vanligt fenomen som vi ofta hör talas om. Det brukar ske i samband med att någon nyligen gått bort. / Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *