Kan det stämma?

Hej! Vissa perioder känner jag mig iaktagen i mitt rum och även i andra rum på övervåningen hemma. Jag kände av mer i mitt förra dum då jag hade väldiga problem att sova i perioder då det kändes som någon tittade på mig. Efter att ha bytt rum har detta blivit bättre men återkommer fortfarande i perioder. Jag nästan känner på mig när jag kommer att få svårt att sova då jag redan på kvällen kan känna av något. Jag har märkt av lite konstiga saker då och då också. Bla. en fläkt har satts på av sig själv och det har några gånger känts som att madrassen trycks ner lite grann vid fötterna när jag ska sova. Ungefär som om en katt skulle gå på madrassen men det har inte varit någon i mitt rum. Sedan så hittade min pappa en morgon en liten kartonglåda i sin strumplåda som tillhör min bror som inte alls legat där innan. Jag vet att min bror hade lagt sina saker in i garderoben i sitt gamla rum, även det rum som jag känt av mest saker i. Det känns som det är någon närvaro i huset och speciellt på övervåningen där jag bor, kan det stämma eller är det jag som inbillar mig?

Hej! Det känns som om ni har besök av en man i medelåldern. Han har bott där ni bor eller i dess närhet och lever sida vid sida med er. Han vill inget speciellt bara vara där han mådde bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *