finns han här?

Hej! jag skrev till dig för ett tag sedan och undrade om min pappa som tog livet av sig för ungefär 1½ år sedan, så svarade du att han var vid mig och ville prata med mig men visste inte hur han skulle göra. Jag undrar då om han fortfarande är vid mig eller om han gått "vidare" & isåfall om det är något han vill få fram som jag inte förstår eller vill säga eller liknande för jag har haft väldigt underliga drömmar på sistonde. Och om du kan beskriva honom lite så jag vet att det är honom. Tack på förhand 🙂

Hej! Jag ser en man vid din sida men jag kan inte säga om det är din far el inte. Han är medellång, mörkbrunt hår som blänker lite som mörk koppar i ljus. Smal kroppsbyggnad, jeans, rutig skjorta/skogshuggar skjorta sas. Trätofflor eller gympaskor. Sen har du en man vid din sida som är lite längre, inte stor men inte smal heller, ljust hår mot det mellanmörka. Känner du igen någon av dem innan jag går vidare?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *