kan det va hon?

För 1 år sen gick min mans gammelfaster bort, och efter det har det varit mycket strul med dödsboet, min mans farbror som satt sig på tvären, för några veckor sen satte jag mig vid datorn och på tangentbordet låg ett kuvert jag fått från "grechen" där hon har skrivit god jul Pia önskar A-G Det kuveret har legat i en låda länge och inte varit framtaget, och jag vet att den låg inte där första gången jag satt vid datorn samma dag, helt plötsligt är den där och vikt. Är det något hon vill förmedla mig??

Hej! Hon vill att du håller ut angående dödsboet men det är inte så här hon ville det skulle bli! Sista önskan gäller anser hon och hon är lite ledsen över det så kan du medla är det det bästa. Hon kramar om dig och skickar dig sin kärlek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *