Kan det vara en ande?

Hej! Hos min pappas gamla hus får jag väldigt ofta rysningar när jag är på övervåningen där mitt rum ligger. Många gånger har det känts som att någon har rört vid mig, fjäderlätt, över ben och armar om jag inte haft täcke på mig när jag sovit, och en gång knackade det innanför garderobsdörren, varpå den sakta öppnades… Jag vet inte om det kanske är jag som bara har livlig fantasi, men jag känner obehag där uppe. Jag har även fångat sk "orber" på bild, men haha, det kan ju också vara damm. Kan det vara en ande eller är det bara inbillning? Och om det nu är en ande, hur ska jag göra för att bli av med den? Tack på förhand! 🙂

Hej! Det finns någon i din närhet men inte för att skrämma dig. Ser en pojk i ca 12-13 årsåldern. Han vill dig något och ger sig tillkänna genom att få dig att ana hans närvaro. Det du kan göra är att fråga honom vad han vill och att hjälpa honom över till andra sidan-då det känns som om det är det han vill ha hjälp med. Fråga honom och lyssna på svaret du får och därefter vet du vad du kan göra. Han kommer inte att lämna dig ifred förrän han fått hjälp. Han är inte farlig och vill inte skrämma dig han vill bara hem. Behöver du hjälp med att få hem honom hör av dig och skriv vad du behöver hjälp med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *