Kan det vara han??

Hej! Jag träffade i går min nya granne för första gången, en väldigt trevlig o charmig kille. Vi träffades först utanför när jag gick ut för att slänga sopor men sen även inne i trappan när han gick ut ur sin lägenhet, då kom han fram o tog i hand o presenterade sig. I samma stund som han tog mig i hand så fick jag en väldigt konstig känsla i kroppen, inget negativt utan tvärt om o i dag har han hållit på att flytta in sina möbler o eftersom det tog en stund att få fram bilen under all snö så hann vi ses ett par gånger o varje gång så log han o jag fick samma känsla igen. Sen jag träffade honom i går så har jag haft svårt att få honom ur tankarna så då kom jag att tänka på vad du sa i slutet av sommaren att jag snart skulle träffa den rätte så nu är jag så nyfiken så jag måste bara få fråga om det är han eller om han "bara" är en trevlig granne? Tack på förhand! Kram Annelie 🙂

Hej Annelie! Det finns inte mycket som säger att det inte är han men ta en dag i taget, se vart det lutar. Njut av dagen och av hans sällskap och se vad som händer. Kan tyvärr inte ge dig ett bättre svar då det är meningen att tiden ska utvisa vad det blir. Ha det nu bra och njut av hans närvaro! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *