>>Min själsgrupp mm

Hej! Vet du om några från min själsgrupp finns här på jorden just nu och om jag isåfall redan har träffat eller kommer att träffa någon eller några av dom? Vad jag har förstått så har man en sk tvillngsjäl som är den man står närmast. Vet du vem det är? Sen undrar jag en sak till… I Michael Newtons bok Själarnas resa beskriver han 6 olika "nivåer" av själar och att en själs energi utstrålning varierar från vit till Mörkt lila beroende på själens utvecklings stadium. Kan du se vilken nivå jag ligger på och vilken färg min själ har? Tack på förhand!! 🙂 /Oskar

Hej Oskar! Jag kan inget om detta med nivåer av själar och att se en färg är svårt när man inte har någon bild:) Kan du skicka en bild till min mail kanske jag kan få fram din färg. Vad gäller själens nivåer kan du lägga ut en tråd på spökforumet och där kan du säkert få svar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *