Kan dom berätta?

Hejsan!! Jag undrar om andarna kan se vad jag gör och sedan berätta för dom andra om jag gör något hemligt? hoppas på svar/ Kevin

Hej Kevin! Jag måste erkänna att jag inte riktigt förstår din fråga fullt ut men jag antar att du undrar ifall andar som finns runt dig,eller som kan finnas i huset du bor i osv kan se vad du gör och sedan kan skvallra till andra levande människor?… Oftast är det så att sk jordbundna andar som inte varit på andra sidan och kanske inte ens förstått att de är döda inte är speciellt intresserade av att kolla vad levande människor gör. Ja om de inte är så förvirrade att de tom tror att de är levande kvar i sin egen tid och ser dig som ett spöke…?De brukar inte bry sig nämnvärt än i sitt eget "lidande". Däremot andar som varit på andra sidan och även guider ser allt vad vi gör,oftast. Till guider kan man sätta gränser som tex "du är inte på toaletten när jag duschar". Men i det stora hela spelar det inte så stor roll om de "ser alla hemligheter" då de oftast inte lägger sig i såvida man inte gör något som kan skada andra eller sig själv…då kan de uppmärksamma andra levande kring den personen, genom olika fenomen. Är någon i familjen medial eller öppen kan man få en direkt ordagrann varning på "vad som är på gång" dvs om någon i familjen eller närmaste kretsen av vänner man umgås med gör något som kan orsaka skada på olika sätt. Förstod jag din fråga rätt? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *