Kan ej sova.

Hej jag har en fråga. Alltid när min Sambo Inte är hemma eller jobbar natt så blir det konstigt här hemma, när jag ska sova hör jag knäppningar i garderoben från galgarna men jag tror inte att det är något. Och det är inte heller det som är problemet men jag kan verkligen inte sova när jag är ensam. Jag ligger vaken natten igenom och det känns som om någon iaktar mig. Det händer ibland att min hund Zarek känner isg orolig och ligger och tittar ut i vardagsrummet så då blir jag extra rädd. Vill verkligen inte att det ska vara något. Men jag kan inte sova när jag är själv. Vi bor i ett gammalt ångkraftverk i Västerås och det är ett gammalt hus. Men varför är det så här och vem är det?? Mvh Fanny

Hej Fanny! Det kanske inte hjälper så mycket när jag säjer att det inte finns något att vara orolig för eftersom du inte tycker om eller känner dig trygg i att uppleva närvaro.Hade dessa andar varit negativa hade din hund reagerat på ett helt annat sätt och så även du. Som du själv säjer är huset gammalt och bär på en lång historia och människor har varit aktiva och både bott och arbetat på platsen. Det finns därför flera energier dels sk "känsloavtryck" som är en slags "minnesavtryck" efter upplevda känslor,både glädje och sorg beroende på vad som hänt. Det finns också ett flertal andar som rör sig både i ditt hus och i området.Men på något sätt uppskattar dessa att platsen blir omhändertagen och att livet går vidare för andra människor. När du känner dig iaktagen är det antagligen någon av dessa som är lite nyfiken på dig eller din hund.Din sambo verkar inte vara lika känslig och öppen. Jag uppfattar viss respekt från deras sidan för erat liv. Det är alltså inget du behöver oroa dig för eller bry dig om.När man bor på en plats som du, där det finns andar som hör tillplatsen och huset bär en lång historia är det bästa att bara "gilla läget" och visa respekt.Acceptera att ni lever sida vid sida fast i olika svärer.Och hålla sig lugn och lämna dem ifred.Fortsätta leva som vanligt. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.