Kan jag ha levt tidigare liv?

Hej igen! Det var jag som tidigare skrev om händelsen med den röda orben och den där vita damen i dörrspringan, nu har jag en ny fråga. Vilken vänder man sig till för att få reda på om man har levt tidigare liv? Ibland känns det som om jag har varit någon annan, eftersom ibland om någon beskriver tex en skada dem fått så kan jag nästan känna själv hur ont det gjorde, som om jag själv haft den skadan en gång eller att jag ibland identifierar mig med saker jag aldrig upplevt. När jag var i England för två år sedan så kändes det som jag "kommit hem."Undra om jag varit engelskman i ett tidigare liv? När resan var slut så ville jag inte åka hem och när jag väl kom hem så har jag drömt oräkneliga gånger att jag varit i London. Och jag har aldrig drömt samma dröm två gånger någonsin… Kan man själv på något sätt luska ut om man levt tidigare? typ hynotisera sig själv (det lyckades jag med nästan en gång med förövrigt). Tacksam för svar. MVH- Marcus

Hej Marcus! Det du behöver söka upp är ett medium med inriktning på reggresioner dvs en som kan hjälpa dig att i en trygg avslappnad miljö få hjälp att minnas tidigare liv. Jag rekomenderar inte att man som nybörjare på egen hand försöker hyptotisera sig själv för att minnas tidigare liv då det ibland kan bli lite galet.Däremot kan du innan du somnar ställa frågan "i tanken" att få drömma om platser du varit på. Du kan även i vila "meditera" dvs försöka fånga in minnen från sådant som du känner inte tillhör dig i denna livstid här och nu och se vad som dyker upp – men ställ alltid en klocka på ringning eller be en vän ringa dig vid en viss tid för det kan faktiskt hända att du fastnar i tillståndet vad du upplever typ en timma men i själva verket har det gått en dag! Därför bör man som nybörjare alltid få hjälp om man inte vet vad man ska söka efter. Jag tror att vi alla mer eller mindre levt flera olika liv.Det är ett sätt för våran innersta ande att få erfarenhet.Har man besökt en plats så kan det mycket väl väcka dolda minnen till liv och man börjar minnas saker som inte hör till ens vardag.Igenkännande kan också komma via föremål,dofter osv Känner du att du haft en stark koppling till London så är det så.Jag tycker mycket väl du kan forska vidare i saken för ibland kommer det fram saker som gör att man bättre förstår varför man tex reagerar mer på vissa saker,känner mer för vissa människor eller har ont någonstans som man inte borde ha ont. Lycka till i din forskning! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *