Kan jag se andar

HEJ!Detta är första gången som jag skriver och jag skulle bli jätteglad om jag fick svar på mina frågor som jag undrat över på i många år.Jag är intresserade av allt som har med detta att göra.Nu till frågorna…. Jag bodde med min dåvarande sambo och våra två barn i ett hus vi köptsom var byggt 1930. Där hände jämt konstiga saker.En gång satt jag ensam i köket och åt på kvällen när min sambo hade gått opp på ovanvåningen och lagt sig att sova med barnen.Kände plötsligt att jag måste titta åt höger mot trappan opp till där vi hade sovrummet.Då plötsligt ett huvud tittar fram mot mig och säger…Buuuuuuuuuu Han hade nästan vitt hår och långt ner på halsen.Jag blev jätterädd men tänkte att det var sambon som vaknat och skulle skrämmas.Därför smög jag sakta fram till trappan som låg bakom en vägg och tog sats och hoppade fram och skrek BUUUUUUU……. OCH INGEN FANNS DÄR.Jag sprang oppför trappan och slet upp dörren alla sov som stockar.Jag väckte sambon och berättade vad som hänt om det var han.Det såg ju inte alls ut som honom.Han var det inte… han trodde inte jag var klok för jag grät och var rent hysterisk. Kan du förklara nåt om detta Så skulle jag vara tacksam. En fråga till som hände på samma plats. Jag var på ovanvåningen och hade satt ner min dotter på hallgolvet en bra bit från trappan.Hon hade nyss lärt sig sitta.Jag vände bort blicken för en sekund och skulle ta opp henne… men hon fanns ingenstans. kunde inte fatta nånting hon kunde inte krypa men jag kollade ändå inåt rummet men hon var inte där heller.Sprang därför ner för trappan och därnere på golvet satt hon och tittade som om inget hade hänt.Hon kunde inte sätta sig opp själv heller.Hur hamnade hon där. Är jag synsk eller har jag lätt för att se andar jag har varit med om mycket. Får man skriva fler gånger. Tack på förhand

Hej Carina! Trevligt att du hittat till spökwebben!Visst får man skriva fler gånger.Det är det många som göra.Ibland vill även jag gärna veta hur det gått med någor eller vad man kommer fram till efter att jag svarat. Angående din fråga. Jag tror redan du vet svaret själv dvs att du är öppen och kan känna av och se andar. Vad jag uppfattar har du nog under större delen av ditt liv upplevt och känt av både det ena och det andra men att det varierat med tiden tex beroende på om du bott någonstans där det varit mer tydlig aktivitet eller var du befunnit dig och i vilket känslomässigt tillstånd du befunnit dig i. Huset från 1930. Det jag får sagt är att där finns två män som jag förstår måste vara tvillingar,bröder,kusiner,ja de är iallfall väldigt förvillande lika varandra. De finns där och har ett sinne för humor och tycker det är lite små kul att hitta på hyss. Jag får känslan av den ena att det kan vara något mentalt som gör att de har svårt att ta sig till andra sidan. De är som barn i sinnet. Jag förstod aldrig om du bor kvar där nu men de är iallfall kvar där och hör till huset och platsen.Känns väldigt "ofarliga". Vad gäller händelsen med ditt barn så får jag inga svar men om detta var i samma hus så har jag mina misstankar att det kan även denna gång varit dessa som på något sätt jag inte kan förklara lyckats flytta henne. Om det tex finns ene energiportal mellan över och undervåning som andarna använder för att flytta sig emellan, kan även i sälsynta fall bla föremål,djur förflyttas mellan dessa. Och eftersom små barn lever med en fot i varje värld upp till 2,3 års åler så kan hon råkat "teleporterat sig" som andar kan dvs om du råkade sätta henne på just den platsen. Du tänkte aldrig på om det fanns platser i huset som tex var kallare i luften,liksom strävare,lite electriskt laddade? Vid sådana platser kan det finnas sk portaler.Det är en förklaring jag kan tänka mig. Ja du får fundera lite och höra av dig igen om det är ngt annat du funderar över. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *