Kan man ärva det?

Min farmor har en annorlunda förmåga som inte många känner till. Hon får besök av personer i sina drömma som kommer att dö. Hon har berättat många exempel men jag berättar bara en. De hade "anlitat" en snickare som skulle laga hennes gamla garderob, han var en nära vän till familjen och efter att han var klar med garderoben så stannade han på middag och gick hem ganska sent. Han hälsade på henne i en dröm samma natt hon berättade inte för mig om han dog i drömmen eller något liknande hon sa bara att han hälsade på henne i drömmen. Nästa dag fick hon veta att han blivit skjuten på vägen hem. Jag undrar om jag kan ha ärvt det för min farbror gick bort för två år sedan i en bilolycka. Han dog i min dröm men jag trodde bara det var en otäck mardröm så jag la det inte på minnet och två dagar senare fick jag veta att han dött. Jag kom inte att tänka på drömmen, föränn jag var på begravningen då såg jag som en flashback av drömmen. Kan jag ha ärvt det eller är det en tillfällighet? Han är den enda som jag känner som har dött. Så jag har bara en gångs upplevelse att gå på.

Just att kunna se om dödsfall är i antågande säger sig en del kunna göra. En bekant till mig såg t.ex. mitt på en vanlig gata en begravningståg gå över själva gatan. Föraren som hon satt bredvid såg ingenting alls. Dagen efter dog en nära släkting till henne. Visst kan man ärva sådana egenskaper, det tror jag absolut. Precis som man ärver utseende, ögon osv, så ärver man även inre egenskaper!<br><br>/Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *