Kan min fågel se andar?

Hej Jag heter jennifer jag som skrev det föra frågorna jag undrar om min fågel kan se andar? Kan han det snälla svara snabt

Hej Jennifer! Jag kan faktiskt inte svara på om din fågel kan se andar men det skulle inte förvåna mig. Jag har själv haft många djur och har nu två undulater. De reagerar på närvaro av andar och visar det på olika sätt beroende på vad det är. Antingen flyger de galet och släpper fjädrar tills jag lugnar ner dem. De kan också sitta alldeles blickstilla och följa en ande med blicken utan ett pip men oftast skriker de ett speciellt varningsrop som de använder enbart när en ande är för nära dem. De har även blivt skavattiga och energilösa vid tillfällen de det varit negativ energi samt att de blivit "mörkrädda" och jag måste täcka för buren på natten så "de ska slippa se" men de måste ha en liten glugg otäckt så det kan se mig på natten när jag sover. Jag kan inte heller ha dem bredvid mig då jag svarar på frågor då de känner av närvaron av de främmande andar som framträder och de blir hysteriska och skriker sina varningsrop och tappar fjädrar i ren protest för det de ogillar. Så…varför skulle inte fåglar kunna känna av energier och även din? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *