Kan sorgen göra mig blockerad?

Hej igen! Skickade några frågor tidigare som jag inte fått ngt svar på, men såg sedan att man bara ska skicka en frågeställning i taget.. Har under dom år vi bott i vårat hus tyckt att vi har ngn mer här hemma. Ett av våra barn brukar också prata om detta. Kan du se vem det är? Det känns inte otäckt, men ibland har det kännts lite väl närgånget… Men efter att min mamma gick bort för en tid sedan, har jag inte kännt av våran besökare nånting, kan sorgen göra att jag blir lite "blockerad"? Känner dock av mamma… Får ibland för mig att jag inbillar mig allting… Mvh Linda

Hej Linda! Har dina tidigare frågor blivit besvarade?Om inte är det bara att du återkommer med dem då jag inte vet vilka frågor du menar.Jag behöver rubrik och datum för att kunna söka bland de obesvarade frågor som finns. När jag länkar till ditt hem så kan jag inte uppfatta några spår efter en sk "främmande energi" som skulle vara närvarande där här och nu, så jag kan inte vara tydlig med att svara på vad det kan vara som du och även dina barn sett och känt av. Faktum är att jag får sagt att den närvaro som fanns har blivit"bortkörd" av din mor!…då hon vid ett tillfälle då hon fanns vid din sida "tyckte sig få nog" av denne(som jag inte får någon info om vad eller vem denna var/är) Ja, sorgen gör att du är lite blockerad och avtrubbad(ibland kan det bli tvärtom)men att det är det bästa för dig för att du ska kunna få läka ifred,kunna samla dina tankar och känslor i lugn och ro utan att bli störd av andra påträngande energier. Jag får även sagt att, eftersom din mor inte alltid kan vara vid din sida pga att hon är på andra sidan så har hon pga sin kärlek och omtanke för dig och dina barn åkallat och bett Ljusväsen skydda dig då hon inte kan finnas vid din sida! Det om något visar på hur omtänksam och förnuftig hon är. Du är definitivt inte ensam! Ta den tid du behöver för att läka din sorg. Du inbillar dig inte då du känner av närvaron av din mor. Du inbillar dig inte heller om du upplever en stark närvaro av någon annan slags "varm eneergi". Då är det dessa Ljusväsen som vakar över er. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *