kan vi känna saker innan det händer

hej , jag är en ung tjej på 21 år som var med om en liten bil olycka för 2 år sen. jag har inte berättat det här för så många. känner att jag inte skulle bli så förståd om du förstår så umgås jag med många skeptiker. innan jag var med om den här bilolyckan så kände jag bara några veckor innan att nåt hårt skulle drabba mig. allså som att jag skulle få en smäll eller nåt hårt skulle ramla på mig.tanken kunde bara komma upp i mitt huvud i olika situationer. när jag tänkte detta kunde jag bli arg och bekymrad bara i några sekunder. jag kunde tänka , att jag vill inte bli skadad. låt mig va. jag sa detta till min pojkvän att jag kände som att nån hård smäll skulle drabba mig. innan jag skulle åka iväg i den bilen som skulle krocka kände jag att nåt var fel. det knasiga var att jag hade 2 möjligheter att välja mellan. jag kunde ha åkt i den andra bilen istället som en av min a bekanta körde i stället. men jag tog den röda bilen och på nåt sätt viste jag att jag hade valt fel bil. jag har en fråga är det möjligt att man kan veta händelser i förväg. olyckor tex.

Hej! Visst kan man få aningar om något ska hända, bra eller dåligt. Mitt råd till dig är att verkligen lyssna på din inre röst och ta förmaningarna på allvar! Lär dig lyssna på din guide och följ de råd han skickar till dig! Hoppas du inte blev allvarligt skadad i bilolyckan! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *