kände jag ngt?

Hej! Detta var förra sommaren ca. Det var en sen kväll, runt midnatt tror jag. Jag hade vart ute och åkt med min kompis i hennes bil, jag är mörkrädd så när hon skulle släppa av mig på parkeringen där jag då bodde, så brukade hon alltid ställa sig vid en bom och stå där tills jag hade gått in. Det är diffust runtomkring med detaljer och så. Men har för mig att jag skulle hämta ngt i hennes bagage eller om hon skulle ta ut ngt. När jag står där så går det en utländsk man mot mig, men förbi. Jag minns inte åt vilket håll han gick eller ngt sånt. Men när han var "bredvid" mej så stannade allt upp och jag fick en känsla jag aldrig ngnsin upplevt vad jag vet, Svårt att beskriva känslan men ska försöka. Jag tyckte känna ngt slag av ondska, jag blev skräckslagen,allt stannade upp och gick segt i huvudet, känslan som att han skulle ha ihjäl en eller ta fast mej eller ngt. Jag kände mig så maktlös och liten, som att jag bara ville sätta mej och gråta.. Det jag undrar över är vad detta kunde bero på och vad det handlade om? Vad jag minns så var han "verklig". Kände jag ngt han kände eller kände jag ngt han gjort eller var jag bara uppskrämd av mig själv? Mvh Linda

Hej Linda! Det jag kan få fram är att du fick in känslor runt mannen men det behöver inte vara han som gjort något utan det kan vara någon i hans närhet som råkat ut för något och dennes känsla finns hos honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *