Känner du till dina egna tidigare liv?

Hej! Denna fråga kanske är lite konstig men jag undrar, att du kan ju se vissa människors guider, tidigare liv, framtida liv och så vidare.. Här kommer då min fråga: Vet du själv vad dina guider heter, vilka liv du har levt/ska leva & dina totemdjur? 🙂 Vore kul att veta// Linn

Hej Linn! Ja,jag kan se mina guider. Jag vet vilka de är,hur de ser ut och var de kommer ifrån eller vilken ev relation jag haft med dem. Jag har genomgått många regressionshypnoser under många år med hjälp av ett proffesionellt regressionsmedium och känner till de tidigare liven som är nödvändiga för mig att känna till.Här och nu. Allteftersom man utvecklas kan det tillkomma ytterligare minnesbilder. Jag vet vem jag är och vem jag varit i olika tider och i mångt och mycket hur det påverkar mig idag. Jag personligen tycker att det ligger på ett mediums anvar att känna till detta om sig själv.Hur annars kunna ge andra råd? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *