Känner jag rätt eller inbillar jag mig?

Hej! Jag har i flera år känt att det är någon/några som försker få kontakt med mig. För ett par år sedan bodde jag i en lägenhet med min dåvarande sambo och en natt så vaknade jag av att det var ett ansikte som var 5cm från mitt eget ansikte. Jag blev jätte rädd och efter några sekunder var det borta. Nu har jag köpt ett gammalt hus med min nya sambo och i förrgår satt vi och tittade på TV när håret på mina armar och nacke reste sig, Jag kände att någon var i hallen/dörröppningen och tittade på oss. Våran hundvalp började morra och blev ängslig och backade bakåt mot oss.precis som han oxå såg nåt. Min sambo som kände oxå att det var något där. Jag gick till hallen och efter nån sek så var det som bortblåst. Min pappa tog livet av sig när jag var liten och jag undrar om det är han som vill få kontakt eller någon annan ande. Jag gick och spådde mig för ett tag sen och hon berättade att jag var öppen för olika kanaler. När ja berättade om min upplevelse i lägenheten, Så sa hon åt mig att säga högt och tydligt att "Nu ska ja sova så låt mig vara ifred" det hjälpte men nu börjar det komma tillbaka igen. Tycker att det är en konstig känsla men jag blir inte rädd när det händer. Kan du svara på vad det är för nåt? Att tillägga så är huset som sagt jätte gammalt det är byggt på 1700talet. Kan det vara nån som vill komma och titta hur vi har det nu? Väldigt tacksam för svar MVH Emma

Hej Emma! Jag vill börja med att säja att det INTE är din pappa som "spökar". Han tog livet av sig för att han mådde psykiskt dåligt pga av olika saker som skedde i hans liv och inte såg någon annan utväg där och då. Han dröjde sig kvar under en tid men Ljusänglar och andra avlidna vänner fick honom att förstå sitt inre värde.Även om han inte var direkt troende eller hade "tappat tron" så blev han påmind igen när han fick möta dessa ljusväsen. Han fick genomgå "rehabilitering" och gå igenom sitt liv och förstå vad som hänt.Förlåta sig själv.Nu är alla bindningar släppta och han är på andra sidan och kommer att påbörja en ny resa som guide inom en tid. Jag ville bara förklara och reda ut detta så du inte känner någon oro över att han skulle sk "hemsöka"er.!!! Jag kan inte svara på vem detta ansikte var men jag vet att andar när de verkligen vill ha uppmärksamhet kan bli närgångna och ställa sig presis framför näsan på en. En guide brukar inte visa sig på det sättet. Skulle du känna igen din pappa om han kom från andra sidan och besökte dig för att visa att allt är okej? Eftersom du bor i ett gamalt hus som bär på sin egna långa historia och många människor och djur har bott där,och dött där,så är det inte så konstigt att det finns närvaro. Jag kan känna spår av flera aktiva energier även om ingen vill framträda.Det är klart att din hund reagerar. Framöver kan det bli så att andar din hund "känner igen" som kommer och går och är "vänliga",morrar han inte alls åt. Har du funderat på att be ett medium komma hem till er och fråga dessa andar om de vill ha hjälp till andra sidan och rensa lite så ni får lugn och ro? Det framträder en piga.Som är från 1800talets början.Hon verkar inte förstå att hon är död då hon dog av ngn slag lungsjukdom på platsen. Allteftersom jag är länkad känner jag också en energi av en man som är mindre trevlig med titel "förman".Jag känner starkt obehag inför denne och vill därför inte kommunicera med honom. Han kallar sig "sir" och verkar vara en sådan ande som sprider obehag.Jag uppfattar att andra andar som vill framträda inte vågar när han är där.Jag släpper länken pga obehaget! Jag råder dig därför att fundera på att be ett seriöst medium komma hem till er och hjälpa dessa mot ljuset. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *