Känner mig så tom! – ★ Frågan besvarad 2013-08-31

Hej, Har under en lång tid funderat på meningen med mitt liv. Varför så mycket motgångar? Är så "tom", på känslor, ork och vilja. Har en sambo som älskar mig så mycket så jag skäms över att inte kunna ge honom mer kärlek, för det förtjänar han verkligen. Vad ska jag göra? Känns som att jag ska lära mig något innan jag kan komma vidare. Men vad? Många varma hälsningar Lotta

Hej Lotta! Hur är det med kärleken för dig själv Lotta ? Älskar du dig själv? När kände du senast att du älskade dig själv? Du skriver att din sambo älskar dig så mycket och du skäms över att du känner att du inte kan ge honom kärlek för han "förtjänar det"…Jag svarar: Förtjänar inte du att älska dig själv?Hur ska du kunna ge kärlek till andra runt omkring dig och bara ge och ge och ge och ge och ge om du först inte lär dig älska dig själv? och inser ditt eget värde.!?Jag känner att du nog vet svaren på dessa frågor lika väl som jag och var du ska börja någonstans för att få tillbaka känslan av egenvärde,ork och energi…Börja med att fokusera på dig själv och det finns INGET egoistiskt i att ta hand om sin kropp,sin själ sin ande och sin egen hälsa på alla plan. Jag känner att du nog inom dig vet exakt vad jag menar. Och jag känner att du i grunden är en stark kvinna och att du kanske bara behöver påminnas om DIG SJÄLV OCH DITT VÄRDE. Ditt värde.Lotta. Jag känner att du kommit till en punkt i livet där du faktiskt kan förstå vad jag menar med mina ord. ☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *