Kärlek-kommer jag att gifta mig?

Hej. Jag är en 20-årig tjej från mellanöstern. Jag har ett förhållande med en kille som jag varit tillsammans med 2,5 år och jag vill verkligen veta om det kommer bli vi som gifter oss? Det är viktigt för mig och veta om jag någonsin blir gift med tanke på min kultur. Trots våra motgångar känner jag en enorm kärlek till killen och hoppas att han känner likadant men blir tveksam och orolig då motgångarna ibland kan vara för mycket. Tack på förhand

Hej Astera! Att du kommer gifta dig och bilda familj finns i din närmaste framtid(dvs inom några få år) så det är inget du behöver oroa dig för. Däremot är jag mer osäker om det blir med denna man du är med nu, som kommer bli din make. Jag vet inte om du ens är medveten om att det finns en annan man med samma ursprung som dig,några år äldre än dig som "ser dig" och hyser varma äkta känslor för dig. Han beundrar dig på ett omtänksamt sätt. Det kan bli så att denna andra man gör dig uppmärksam på sitt inttesse och den mannen du har nu får kämpa lite för att bevisa eller så att säja "komma upp till bevis" för, om och hur viktig du är för honom. Vem av dessa två du kommer välja är sedan helt upp till dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *