kärlek och oviss framtid

Hej! Jag har precis träffat en kille under lite märkliga omständigheter nämligen då jag skulle hyra lägenhet av honom i andra hand. Då vi träffades klickade det på en gång för oss båda och det kändes bara så märkligt att vi hade så otroligt mycket gemensamt som om vi känt varandra väldigt länge. Har aldrig känt på det sättet förut. Allt gick väldigt fort, vilket vi båda tycker. Han åker iväg som utbytesstudent i slutet av jan och kommer vara borta ett halvår och framtiden är verkligen oviss. Jag känner att jag måste veta vad det är som egentligen händer.. har en konstig känsla att det var meningen att vi skulle träffas. Känner också att vi inte borde binda oss till något än och istället försöka ta dagen som den kommer. Jag skulle vilja veta om det var meningen att vi skulle träffas och om det finns en chans för oss i framtiden. Hur känner han? Jätte tacksam för svar.

Hej Han känner som dig och ni gör bäst i att ta dagen som den kommer men jag ser ingen slut mellan er! Trots att han åker utomlands känns det som om ni är menade för varandra men jag vill påpeka att framtiden är rörlig men gör som ni gör idag- ta en dag i taget och njut av nutiden! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *