Skyddsängel?-2 (2009-12-04)

Tjena och tackar för svaret. Ursäkta om dethär blir långt. Du behöver inte publicera dethär i frågespalten om du inte vill, vi kan ta det via e-mail om du känner att det blir mycket. Innan jag börjar tänkte jag bara berrätta att jag inte valt hur denne ska se ut, självklart, med tanke på hur störande han är att beskåda. Korphuvud, änglakropp, lång, muskulös, mörk kappa över vita kläder, silverbroderat bälte, långt svärd, stora trasiga vingar (och därför ridandes på en gigantisk varg). Jag kan vara hur specifik som helst på utseéndet sålänge det är relevant liksom. Mer direkt på ämnet. I natt upplevde jag faktiskt dendär obehagliga närvaron igen. I natt uppenbarade han sig -och jag fick lite svar på ett par saker jag frågade, det var mer som en dialog denna gång. Jag ska försöka återberrätta vad han sa så noga som jag kommer ihåg. Jag frågade faktiskt vem han var och om han var en ängel från någon slags gud och han svarade ungefär såhär: "-Jag är Marcus Andras. Ur ett religiöst perspektiv är jag mer…. som en hedning. I en värld där folk tror att det finns en högersocka och en vänstersocka saknar jag anledning att bråka om vad du tror eller inte, hur patetisk och betydelselösa frågor du än har. Du får tro vad du vill, bara du tror på det du känner som sanning, det du ser och det du kan uppnå." Sedan berrättade han att han var nöjd över mitt sätt att vara… Han beskrev det, metaforiskt talat, som att jag kastar skräp på marken så att ensamma människor på jakt efter mening med livet kan få reagera och känna sig moraliskt överlägsen. Han sa att moral -och känslan att göra rätt, var onödig och bara existerar i mitt huvud. Han jämförde allt jag känner, i större drag, med sina trötta, brutna vingar. Som en börda på ryggen -som ser lovande och upplyftande ut, men att skenet bedrar, och när situationen kräver så var dom fortfarande lika hopplösa. Jag frågade om det. Tydligen ska jag inte testa mina vingar om jag inte kan riskera att falla. Han sa att jag ska lita på, leva för, och älska, endast migsjälv. Att jag ska ta omvärldens reflektioner på mitt agerande, enbart som ett legitimt rättfärdigande till att jag visslar min egen melodi. Dessutom sa han att jag inte borde bry mig om rykten -eftersom jag själv känner mig själv bäst, då kan ingen annan vara träffsäkrare i att berrätta för mig vem jag är. "Varesig om dom är högmodiga översittare eller menar gott så har de själva rationaliserat sina egna, betydelselösa värderingar gällande rätt och fel." Jag ska aldrig ta åt mig och jag ska lita på migsjälv. Han brukar prata om saker som att "Attityden lyder, att den som tar han har. Du vet att livet handlar om att ge och ta. Din upgift är att ta av dom som ger, Magnus.". Han har talat om "När andra hyllas och lever hela livet på sina bara knän, är sådana som du och jag, döda och hatade, men upprätt stående, på båda benen." En gång sa han ungefär "Om jag får problem, så har problemet ett problem, tills problemet är borta. Jag står alltid i slutet. Tänker du ge mig problem, eller följer du mitt exempel och står vid mig i slutet?" precis innan han drog undan kappan och blottade sitt svärd för att understryka allvaret. Är det bara jag eller kommer han inte med aningen störande budskap? Marcus Andras, låter eventuellt kanske lite östeuropeiskt? När hans obehagliga närvaro kryper på och jag känner negativ energi så att säga, om det nu inte är han, hur skickar jag tillbaka till avsändaren? Vem är det isåfall som försöker influera mig ytterligare, vad är den svartsjuk på och varför? Kan en tandlös, gammal man säga dig något? Tack för att du tog dig tid.

Hej! Det första som händer när jag läser ditt mess är varningsklockor! Någon vill leda in dig på en fel och orätt väg och det är nu du bör reagera och gå motsatt väg! Denne sk asagud vill leda in dig på fel väg då denne söker anhängare och ser sig som ett lätt offer. Du ska inte lyssna på honom och du ska inte göra det han ber dig om , gör tvärtom! När du känner negativ säger du högt att du skickar energin till avsändaren! Du kommer att känna att du gör rätt! Den gamle mannen ser ut till att leda dig på rätt väg men ibland tar någon hans plats för att få dig att gå den andra vägen som är fel! Du vet vilken väg du bör ta i livet, följ den vägen och nästa gång denne Marcus Andras kommer till dig i drömmen ska du säga till honom att du vill se hans rätta jag men gör det inte innan du renat dig själv och ditt hem och lagt skydd! Skickar du mig ett mail så ska jag skicka dig ett dokument om hur man gör för att skydda och rena!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *