Karma skadar mig i detta livet?

Hej Eva-Lena! Jag har en fråga om mitt tidigare liv.. Var jag elak i mina förra liv? Gjorde jag andra illa? Det måste ju vara anledningen varför jag blir straffad i detta livet. Jag har levt i snart 20 år och sen jag började i 1an började mobbing för mig.. Det blev värre och värre ju äldre vi blev.. När jag började på gymnasiet fick jag andra prövningar.. Men allt blev värre och värre. Jag känner mig som världens mest ensamma människa. Känns som att jag bara är en reserv för minna vänner och det är jätte jobbigt.. Duger bara ibland.. Jag har fått ett råd av en annan vägledare att jag ska lägga allt bakom mig och inte se frammåt utan försöka leva nu för varje dag och bli egen kär. Jag har varit jätte glad den senaste tiden men nu känns allt åt helvete.. Jag är trött på att kämpa när det känns som det aldrig kommer bli ljust för mig igen.. Saknar mitt liv som jag hade för 1½ år sedan för då hade jag allt en pojkvän som älskade mig, vänner som brydde sig då.. Inte lika mycket problem i familjen.. Känns som karma verkligen straffar mig.. När kommer allt ljusna? Saknar killen.. Saknar mina vänner men de har svikit mig för mycket.. Ville bara berätta att mina bulor på bena som du trodde var stress var en sjuksom som hette Knölros som vanligtvis kommer upp om man har problem med lungorna dvs TBC eller om man har en bakterie i tarmen.. Men för mig var det en väldigt sällsynt biverkning på mina p-piller.. Önskar att du hade tid offtare att svara på frågorna för du är så duktig. Tack för allt hjälp du hjälpt mig med.. Tack så mycket Kramar Josefine

Hej Josefine! Börjar med att be om ursäkt för att svar dröjt..men.. Det låter som om du är i en svacka i ditt liv och det enda jag kan försöka göra är att finnas för dig så ofta jag kan men när du behöver mig! Hur har du det nu? Kram på vägen! Tack för dina fina ord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *