var det sömnparalys

Hej! Jag skickade in en berättelse förut om att jag hade vaknat av att nån kom in i mitt sovrum sedan så kände jag ett tryck över mina ben som att nån satte sig på mig jag vart helt skräckslagen kunde inte röra mig, efter ett tag så kunde jag skrika så min sambo vaknade. det hände en gång till men då kändes det som två händer på mitt bröst som tryckte ner mig kunde inte röra mig då heller. alla säger att det är sömnparalys? men jag har aldrig varit med om nåt sånt förut. bodde i den lägenheten bara ett halvår. förra hyresgästerna hade varit med om konstiga saker där också. det var ett gammalt hus det var en ladugård som dom byggt lägenheter i. En fråga till har sett att nån fråga vem sin guide var tänkte ställa samma fråga om de går bra? Mvh Fredrik

Hej Fredrik! Ber om ursäkt för att svar har dröjt. I mina ögon och öron låter det inte som sömnparalysering. Det känns som ett platsminne från en tid då ladan användes flitigt och det känns som om det har med våldtäkt att göra tyvärr. Din guide är en äldre man, vitt hår, rosiga kinder, gammal, svårt att gå av ålder, lite rund. En man du vet vem är men det känns som om du var liten när han gick över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *