Knackningar när jag släcker ljuset.Vad beror det på?

Hejsan! Jag bor i en lägenhet hemma hos min brorsa, flyttade in för runt 3 månader sen. Allt har varit frid och fröjd när det gäller sömnen, fram till den senaste månaden… Varje natt innan jag går ch lägger mig så är det heltyst, tills jag släckt och lagt mig. Då började jag höra höga knackningar i väggen.Jag trodde det var knak från grannen ovanifrån, så jag misstänkte inga andliga fenomen, trots att knakningarna höll på ganska länge. Knakningarna började gå mig på nerverna, så jag provade att ha en lampa tänd innan jag lade mig, satte mig i sängen och bara lyssnade. Ingenting. Men likt f*n när jag släckte och lade mig så hörde jag dessa ljud igen. Det var då jag insåg att det lät som att någon faktist knackade på väggen, och inte bara väggen, utan också i mina möbler i rummet (utom sängen) och detta börjar kännas ganska obehagligt. Och frågan lyder: är det bara jag som är vidskeplig, eller är det något väsen som försöker få någon slags kontakt med mig? Jag kan tillägga att jag börjat se vitt sken vid en del knackningar när jag blundar, vilket börjar skrämma skiten ur mig :S Tack för erat svar, och ursäkta för det långa inlägget!

Hej Henke! Jag har dröjt med din fråga och läst det många gånger för att vara säker på att svaret verkligen stämmer.Jag tror faktiskt inte jag stött på något liknande så jag vet inte om jag ska ta det på allvar eller inte… Du har en ung ande hos dig som visar sig som en kille i 10-12 år åldern.Sedan om det är den åldern han dog eller om det bara är den åldern han visar sig i ,det vet jag inte.Jag får också känslan av att denne är på något sätt utvecklingstörd,ja något är det med sinnet. Nu kommer det som för mig är nästan komiskt… Denne unge ande söker sin trygghet hos dig.Du är hans"klippa". Han har inte varit på andra sidan och vänt. Dessutom är han mörkrädd!!!Snarare livrädd för mörker.Och på något sätt kan han uppfatta skillnaden mellan dag och natt/ljust mörkt. Därför när du släcker lampan, gör han allt i sin makt för att få dig att tända lampan igen då han får panik!milt utryckt… Alltså ett spöke som är livrädd för mörker och spöken…. Förstår du att jag inte riktigt vet vad jag ska tro… Men min guide säjer att det är så det är och just denna rädsla för allt och alla har även fått denna ande att inte våga ta sig till andra sidan.Då han tror och förvränger även goda ljusa väsen till "monster" som vill honom illa. Han förstår inte att de vill visa honom till andra sidan,och änglar tvingar ingen som inte vill… Det du kan göra är ju givetvis att låta en liten lampa vara tänd hela natten så denne "stackare" har något ljus att hålla sig till och för det andra så kan du låna en bibel från tex biblioteket eller köpa en liten en,eller låna från någon du känner och lägga på golvet vid lampan du har tänt. Bibeln verkar vara något denne känner igen som ger en viss trygghet. Men jag försåt ju att siutvationen är ohållbar i längden,för er båda. Detta liknar ju ingen ting och jag kan inte sluta skratta mitt i eländet.Vad ska jag ge dig för råd? Pröva med att ha lampan tänd och göra som ovan till att börja med och se om det fungerar.Då kanske det räcker tills vidare. Annars behöver denne nog hjälp att komma till andra sidan,på ett eller annat sätt. Jag kommer nog fortsätta fundera på detta pga att det är så annorlunda än vad jag stött på tidigare. Hör gärna av dig igen och berätta hur det går!!! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *