Knäskydd och känslor

Hej! Jag har två frågor. Den första är en undrar om vars jag kan ha lagt mitt knäskydd? Det är svart och rött med ett hål för knät. Minns att jag hade det sist när jag spelade fotboll i somras. Har jag glömt det någonstans eller lagt bort det? Den andra frågan. Jag har alltid varit en ganska emotionell person. Jag kan ofta se hur band och stämmningar mellan olika personer är, om folk tycker om varandra ser jag det hur lätt som hellst även om jag inte vet om det. Även andra känslor med men mest kärlek. Jag undrar varför jag kan se och känna sånt? Tack på förhand/ Erica

Hej Erica! Jag ser inte dina knäskydd så du har nog glömt dem någonstans. Du är öppen för andras känslor men jag kan inte säga varför du är det. Du kan se det som en gåva. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *