Kom han i drömmen?

Hejsan.. Min systers pojke gick bort för ett par år sedan i ett missbruk, fast han var på behandlingshem. Kort därefter drömde jag att han kom till mig och jag kunde krama om honom och jag grät hejdlöst när jag vaknade. Det jag blev förvånad av var att han inte var så gammal vid drömmen utan bara var ca 10 år. Samma natt vaknar min mamma som absolut inte tror på spöken utan har naturliga förklaringar till allt, att han ligger brevid henne i sängen och hon säger hans namn men då försvinner han. För ett år sedan drömmer jag att jag sitter i baksätet på en bil och han kliver då in och säger något till mig som jag inte kommer ihåg och sedan vaknar jag och känner mig glad att han har tilltalat mig. Var det min systers pojke som kom eller var allt en vanlig dröm?? Mvh Ann-Sofi

Hej Ann-Sofie! Ja,det var din systers pojke som visat sig.Att han visat sig så ung är föra tt det "var så liten han kände sig i själen-liten och rädd". Han besöker er via era drömmar och även på annat sätt då han inte riktigt fått ro. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *