Kommer de skiljas?

Jag har två frågor. Mina föräldrar är på kanten att skilja sig, mamma har bestämt att hon inte vill men pappa har inte bestämt sig än. Kommer de skiljas? Sedan fråga två: Det har hänt väldigt mycket i vårt hus, det är en gammal sjukstuga och en gammal skola. Toalettpappert låg på golvet för någon månad sedan, jag känner mig otroligt ojämn, mina känslor byts och jag har hört konstiga ljud. En kvinnoröst har ropat min brors namn en sen kväll. Finns det något i vårt hus?

Hej! Vad gäller dina föräldrar kan jag inte svara på det då jag inte kan nå dem utan deras tillåtelse. Ni har några kvar i huset men de vill inget ont. En yngre pojke är kvar sedan sjukstugetiden, tror han alltid var sjuk och tillbringade många timmar just där och därför är han kvar. Är det jobbigt be dem lämna er ifred och säg till dem att ni bor där inte de. De får gå vidare till andra sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *