Kommer det bli bra?

Hej! Jag har mått dåligt nu en tid, psykiskt. Det har varit helt hemskt och jag har inte känt mig som mig själv. Det började bli bättre sen blev det värre och sen började det bli bättre men nu känns det som att jag är påväg in i samma mardröm igen. Min fråga är, kommer det bli bra igen? Jag önskar av hela mitt hjärta att allt bara ska bli som vanligt, jag vill inte ha det såhär. Men det är nästan så man tappar hoppet om det när det fortfarande känns jobbigt. Sedan undrar jag en till sak, sen jag var rätt liten så har jag tyckt mig kunna känna av lite saker. Inte så jättemycket men som att jag kan känna av en närvaro eller en känsla speciellt i mitt rum och sedan har det hänt lite spökerier här hemma då och då. Kan det vara så att min förmåga att känna av har blivit större och att jag påverkas negativt av detta? Isåfall, vill jag ha hjälp att stänga av så att säga, haha. Hoppas på svar! =)

Hej! Du ska få hjälp att stänga av men då får du skriva till min mail och jag hjälper dig så fort jag hinner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *