Kommer det bli något mellan oss ?

hej, det är såhär att jag verkligen gillar en kille på min karate som heter Olle, jag frågade min kompis om han kunde fråga honom vad han hette och det gjorde han sedan sa han till mig att han sa att han hette Olle så nu vet jag det, men senare den dagen på träningen så skriker denna kompis att jag gillar Olle liksom såhär – OLLE JENNY GILLAR DIG !, själv blev jag helt röd om kinderna och detsamma Olle han blev lite röd och vände sig om och började le. Tiden gick och vi tittade på varann lite då och då. Han brukar snacka med en annan tjej ibland vid namn Andrea så när vi slutade en annan gång så frågade jag henne hur gammal Olle var då svarade hon att han gick i 6:an då började jag tvivla på om jag skulle få någon chans på honom. Men så kommer sista gången av terminen asså nyss i tisdags då fick jag reda på av en kompis som heter Felix att Olle hade sagt till honom att han tyckte att jag var söt, men jag vet inte om det är sant men då ville han slå vad vi sa olika men sedan ville han slå vad om 90 kr så då tror jag att det är sant för jag tror inte att han skulle ge mig 90 kr om han visste liksom så ja, och sedan skulle vi fika då så sa jag att en läsk va god som fanns där jag tog den läsken och hällde upp i mitt glas sedan gick jag till dem andra och pratade men då ser jag att han tog likadan läsk för det var bara 3 personer i mellan oss så han kan ha hört. Och sen är det en kille på min skola som har lila chinos och jag har alltid tjatat om att jag verkligen älskar dem chinosen för lila är min favoritfärg, men när vi slutar den dagen på karaten så ser jag att han har sånna på sig ! Jag satt ju i bilen och han cyklade med sin pappa och lillasyster och mina kompisar har alltid tjatat om att jag ska ta kort på honom för jag verkligen pratar om honom hela tiden så det gjorde jag när han cykla men gissa vad ? Hans lillasyster och pappa syndes men han kom bakom ett träd ? Fan va otur !, Men ja jag har berättat lite nu och jag undrar om han verkligen tycker att jag är söt ?, vad han tycker om mig ?, Om han har någon tjej ?, Om det kommer bli något mellan oss och jag skulle vilja ha lite mer fakta om honom ! Tack så himla mycket om du svarar !

Hej! Detta är en svår fråga och det jag kan säga är att du får se vad som händer och du kommer att få tillfällen att lära känna honom. Låt tiden gå och se vad som händer!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.