kommer det hända igen?

Hej! För några månader sen dog en bekant till mig i en traumatisk bilolycka, han var runt 25 och vi kände inte varandra särskilt väl. Men så några veckor senare så uppenbarade sig en gestalt i kavaj och hans hud gav ifrån sig ett vitt sken som lyste upp det mörka rum där jag sov med min syster, som lugnt sov vidare. Jag vred mig i min säng och lyckades tillslut somna om. Någon vecka senare hände det igen, men denna gång var skepnaden mkt närmare mig och det kändes som om han stirrade rakt på mig, fast denna gång så tände jag direkt nattdukslampan för jag var så rädd. Det var sista gången jag sov i det rummet. Har blivit otroligt skärrad av denna upplevelse och undrar om det var min bekant som uppenbarat sig och om den här typen av händelser kommer fortsätta ske mig?? Hur gör man för att man aldrig ska behöva vara med om det igen? Kanske kan du vägleda mig lite? Hälsningar

Hej! Du kan helt enkelt börja med att säga till dem att du vill vara ifred och att de inte ska komma till dig. Prova denna enkla grej och skulle det inte funka skriv till min mail(inte på SW!).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *