Kommer dom/han hem 2013-09-18

Undrar om mina barn kommer hem igen till mig.

Fråga besvarad 2013-09-18

Hej!

Jag har läst denna insända fråga med en enda rad många gånger… och känner mig väldigt tveksam inför att svara.

Tänk att en enda rad kan säja så mycket…och egentligen står det  ingen ting mer än en enkel fråga,men …denna korta fråga innehåller ett helt liv och så många känslor  och så mycket tragedi att jag inte vet var jag ska börja eller sluta eller om jag ska svara att jag läst frågan men inte kan svara…fast jag känner så mycket bara genom dessa rader.

Men jag väljer att säja såhär…Vi kan bara älska. Ibland blir vi som förälder tvingade in i en situation där vi bara kan älska på avstånd och ibland kan valet vara att vi tvingas älska och avstå.

Jag önskade att du kunde återkomma till frågespalten och skriva  och berätta för mig  hur DU mår och kanske sätta ord på alla de där känslorna som jag läser mellan varje bokstav i din fråga.

Det kan vara en början.

Ta hand om dig !

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *