Kommer jag att träffa någon? -Fråga besvarad 2015-10-31

Hej.
Jag håller på att ge upp min dröm om att träffa den rätta. Jag är homosexuell och utbudet är därför inte det största. Det är inte lätt att hitta någon på nätet och börjar nu misströsta över att det känns som om jag kanske får rikta in mig på att leva ensam resten av livet. Har börjat fundera på att flytta till någon större stad för att öka mina chanser men vill helst inte det då jag är starkt rotad i det mindre samhället som jag bor i. Min fråga är om du kan se om det finns någon i min framtid som kommer bli min livskamrat och om jag kommer att bo kvar eller tvingas flytta någon annanstans.
Tack på förhand.
Peo

★ Fråga besvarad 2015-10-31

Hej Peo!
Du ska absolut inte ge upp drömmen om att möta din livs kärlek! Jag kan förstå och relatera till att det kan kännas hopplöst att “möta den rätta” och jag kan förstå att du kan uppleva det som att ditt utbud är begränsat på grund av att du bor i ett mindre samhälle och är homosexuell därför att det är så det sett ut under en lång tid i människans historia.

Men …

Det pågår långsamt  stora förändringar i samhället och i energin världen utöver där det faktiskt finns människor som förstår med hjärtat och  med själen att kärlek inte har något kön. Kärlek är energi utan kön.
Alla människor är inom sig både man och kvinna. Shiva Manlig energi och Shakti kvinnlig energi. Ying Yang.
Det pågår faktiskt  en  global andlig revolution och evolution där människor utvecklas och blir köns lösa andogryna och enda anledningen  till att jag skriver detta öppet är för att jag själv genom går denna andliga transmutation och transformering.
Jag må vara i en kvinnlig kropp men… jag är andogryn i min energi och jag kan välja att vara vilket kön jag vill vara i energi.

Jag är en multidimensionell andogryn själ och en “Twin ray” (Utan att förklara  innebörden av detta närmare ). Men det är detta som gör att jag kan uppfatta och se energi på det sättet jag nu gör.
Jag kan uppleva mig själv både som man och kvinna.

Och andra kan uppfatta mig som både man och kvinna online då det beror helt på vilken energi jag använder mig av. Detta är en andlig utveckling som pågår och är högst verklig på alla plan där gränser mellan kön suddas ut helt.

Det är trots allt religion som ligger bakom synen på vad som är “normalt eller inte normalt” och jag personligen ger inte mycket för den religiösa versionen av kärlek om hur det “bör vara” då det för mig bara är ett sätt att kontrollera och begränsa människor från att uppleva sann självkännedom,värde,egen känsla och motivation att våga utvecklas på alla plan och bara våga vara sig själv som vi är.

Jag skriver allt detta endast för att du ska förstå att samhället kommer att förändras. Kärlek kommer att bli köns lös och begreppet relation kommer att ändra form helt från hur människan sedan många tusen år blivit lärda är en  hur en relation  ska vara.
Idag kan du skapa en kontakt med en människa på ett sätt som inte använts på många tusen år. Själs till själ.  Liknande det sättet som de gamla gudarna och gudinnorna gjorde för många tusen år sedan innan religion började begränsa med lagar om vad som är kärlek eller inte… 

Jag känner att du ska vidga dina vyer till online  och söka dig till mer andliga sidor med mer andliga och spirituella nätverk och söka möten med människor som är mer andlig inriktade och energi medvetna och använda dig av hela världen som sökfält och du ska försöka att söka på ett nytt sätt… med din energi… med din själ… med ditt hjärta…

När du möter en person online och känner att din bröstkorg reagerar med värme eller att du känner att du känner en känsla av en eld låga (En inre flamma i ditt hjärta) som plötsligt börjar att brinna i ditt hjärta då har du hittat de människorna online som kan hjälpa dig att värdera dig själv högre.
Jag känner att du kommer finna din livs kärlek i möte själ till själ och det kommer att ske online. Det är sedan upp till dig om du vill ta steget vidare att mötas i verkligheten då det sen handlar om att våga manifestera dessa online möten till real verklighet, och bygga upp en relation på detta nya sätt med hjälp av energi.

Jag kan känna att du kommer få uppleva denna nya form av kontakt som sker själ till själ och hjärta till hjärta med både! män och kvinnor och då framförallt med kvinnor som är andogryna och väldigt manlig i sin energi och “energimässiga fenomen “kan uppstå som måste upplevas för att de ska förstås. (Mycket likt energi fenomen som sker i  det som kallas ” tantra” )

http://www.ishafoundation.org/blog/yoga-meditation/demystifying-yoga/the-truth-about-tantra/

Och du kommer att möta män som du skapar hjärta och själ kontakt till för att älska på detta “nya gamla sätt.”
De du söker finns online spridda över hela jorden och om du bara vågar ge dig ut i det sociala nätverket och kanske även söka dig inom mer andliga sociala nätverk så kommer du att finna din själsfrände i en man.
Jag hoppas att mitt svar hjälper dig lite så du faktiskt kan se de möjligheter som du har. Sluta begränsa dig och våga ta plats !

Han finns där ute! Hör av dig till mig igen om om 3 år och påminn mig om denna fråga du skickade in  och berätta för mig om ditt liv… då  du ska se att ditt liv ser helt annorlunda ut än vad det gör idag. 🙂

Sköt om dig och hör gärna av dig igen till mig på frågespalten och berätta om dina tankar kring det jag skrivit och om det är något du kan finna en relation till inom dig eller om det är något anat du undrar över.

Jag önskar dig en trevlig Alla Helgon Helg !

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★ 

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

 

☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★
Notice:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!
☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *