Husdjur – Fråga besvarad 2015-10-31

Hej!

Kan husdjur ta med sig andar in i huset, för ungefär en månad sedan stod det en utsvulten kall liten kattunge och skrek utanför min balkong, som den sanna djurvännen jag är fick hon komma in. Hon betedde sig direkt som hon ALLTID hade bott hos mig, MEN efter hon flyttade in hos mig har underliga saker börjat hända, först var när min mamma var på besök, hon är beroende av läppstift och klagade högt om att hon tappat sitt “babylips” jag har ett exakt likadant som jag alltid har liggandes vid sängen så hon sprang vant in och tog lite.

Hon går in i köket för att hämta kaffe, jag går ut på balkongen för att röka, där ligger mitt babylips mitt på den svarta mattan. Irriterat stoppar jag in huvudet och skäller lite på min mamma som förvånat säger att hon inte varit på balkongen och visar att mitt ligger där det ska. Efter det har jag börjat se skuggfigurer i ögonvrån, oftast när jag diskar, tv har satt på sig själv och bytt knal (inte hänt innan) och idag när jag gick runt och rabbla “fader vår” (kände mig nervös och utstirrad) så slog min brevlåda två gånger. Detta har aldrig hänt innan heller, trots stormar och dylikt. Kan det ha något med katten att göra? Vad ska JAG göra?!

Fråga besvarad 2015-10-31

Hej!
Jag tänker ta med dig in i en värld som de flesta skulle avfärda som rena fantasier och sagor men… jag har lärt mig att det vi människor vet … är att vi egentligen inte vet något alls om verkligheten. Vi tror att det vi ser är verkligt men sedan har det visat sig att verkligheten fungerar helt annorlunda när det inte finns någon som ser på … med andra ord…verkligheten skapas i betraktarens öga… och med det sagt :

Vi upptäcker nya saker hela tiden med vetenskaplig hjälp men även vetenskapen är är förnybar och förändras hela tiden. Med dagens framsteg och forskning inom Quantum fysik på atom nivå och forskning om parallella världar så kan vi snart omvärdera allt vi tror att vi vet är verkligt…. 🙂
Vad säjer du om jag säjer att din katt inte är en vanlig katt utan en gäst från ett parallellt universum…
Det finns i mytologi nämnt om en andlig  ras som kommer från ett annat universum och som även egyptierna dyrkade som Gudar/Gudinnor.   

I  gamla Egypten var katten ett heligt djur och de dyrkade Gudinnan Bastet. En kattgudinna.

Inom mytologin är det många gamla gudar och gudinnor som framställs med djurhuvuden och främst katthuvud , lejonhuvud eller huvudform av någon form av katt djur. Visste du till exempel att den Guden som omnämns i gamla testamentet  som “Jahve” i andra mytologiska texter beskrivs att vara en vit ormliknande drake med katthuvud.

Jag gissar att det jag försöker säja är att det inom  folktro, religion och mytologisk historia inte är ovanligt med naturväsen eller gudar och gudinnor som ser ut som katter. (Drakar, ormar, fåglar ,björnar, lejon osv )
 Inom viss folktro jämförs  en ras av naturväsen som fungerar som shape shifters ( ett väsen som kan ändra form och utseende till vad som helst som passar en situation ) och ” felinis ” anses vara en sådan en utomjordisk ras från ett parallellt universum som kan jämföras med det vi kallar alver. Svart alver eller ljus alver. De kan anta formen av människor eller vara katter och dölja sig bland sällskapsdjuren 🙂 
Jag skickar en länk från en newage sida som jag vill att du ska läsa men ! mest för skoj skull fär att du ska få läsa om “Humanoid Cat Ailen People”.
http://themacchoi.blogspot.se/2012/11/alien-cat-people-are-among-us.html

Jag känner att det jag vill ha sagt med allt detta oavsett hur galet det än låter är att du kanske ska omfamna tanken om att den lilla kattungen som hittade hem till dig inte är en vanlig katt utan ett naturväsen och någon du redan känner,kanske till och med en annan version av dig… men från ett parallellt universum …
Galet ?

Tja… inte värre än något annat 🙂

Jag kan kosta på mig att verka lite halvgalen om det kan hjälpa dig att reda ut din fråga. Har du frågat katten var den kommer ifrån? Har du bett katten visa dig genom dina drömmar, tankar och känslor varför den har kommit till dig? Om inte så… kanske det är på tiden att du gör det och alla konstiga fenomen kommer att upphöra.
Katten vill bara bli sedd och accepterad då du faktiskt för inte så länge sedan i dina tankar i en dröm nämnde att du ibland kände dig ensam och att du känner saknad efter en vän som kan förstå dig och förstå vem du är i din själ…

Och din önskan blev hörd av universum och vem stod utanför din dörr?

En gamla god vän som är här för att följa dig som vän och vara dina extra öron, ögon och värma ditt hjärta som vän.

Det var inte mening att röra till det för dig …  eller…  jo det är det 🙂

Önskar dig en underbar Alla Helgon Helg !

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

Cat people from paralell universe

Bildkälla: Okänd

 

☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★
Notice:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!
☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *