Kommer jag få någon hjälp alls??

Hela vintern har jag haft akut ont i nacken och nu tycks det bara bli värre! 🙁 jag har varit till en kiropaktor som nog hjälpte mig med att låsa upp låsningar i ryggen o sedan berättade han att jag var inte bara sned i nacken (har nack-skolios) utan hela min rygg är sned enda nerifrån. Får ingen hjälp från nå läkare och har dålig ekonomi. 🙁 har så ont så jag har nästan ingen livslust… Min fråga är… kommer jag att få någon hjälp alls? Är min smärta medfött eller går den till fixa bort? Är mina smärtor från nå tidigare liv och iså fall, vad har hänt mig? Ha en skön vår på er! Kramar

Hej! Visst får du hjälp men du får vara envis och söka hjälp hela tiden! Kolla efter en expert inom ditt område- finns på nätet- och se till att få den hjälp du behöver! Känns som om det är något du får leva med men det blir bättre när du får den hjälp du behöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *