kommer vi ses?

jag har 2 frågor. ena är.. jag har fått kontakt med en kille från karlstad via nätet. kan kalla honom "S",han är jätte go och vi verkar lite lika.frågan är nu, kommer vi att träffas elr?hur är han? andra är. jag har funderat lite på att söka vård programmet..nu till våren på komvux, så jag har det som grund. sedan under den tiden.. (3 terminer) gå utbildn i healing, mediala kurser, ja lite av varje så jag fyller på mitt "lager" för senare skulle jag vilja starta eget och eftersom jag brinner för detta så känns det bara kul, jag jobbar redan inom vården,men jag vill inte fastna där utan jag tönkte mer på att jag har den som en grund,eftersom mycket rör det andra med.. ska jag satsa på det elr ser du någon annan väg? tack för att du tar dig tid. kram R.

Hej R! Svårt att säga just nu vad han vill och hur pass ärlig han är så där får du gå på ditt inre och se vad som händer. Din "plats" -enligt andra sidan- är vården så du är på rätt väg. Att utbilda dig inom healing mm är en kanongrej som kommer att ge positivt och bra resultat! Härligt att du har framtidsplaner! Lycka till! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *