Konfunderad och förvirrad! Hjälp!!

Hej Evy! "Gud" säger att jag har en en mening här i livet och allt ska bli bra, jags ska få ett bra liv. Han har lovat visa mig min framtid genom bilder. Men jag har inte fått veta någonting ännu. Han säger jag ska få en dotter, snart. Men kan inte säga exakt tid. Han säger också att när tiden är rätt ska jag skriva en bok och då vet jag vad jag ska skriva om och vad boken ska heta och den ska tydligen bli en hit? Jag ska också enligt honom få nya, riktiga vänner genom mitt nästa jobb och ska även lyckas med mitt arbete. Nu vill jag veta hur mycket av det här som är nonsens och hur mycket som kommer att slå in? Om du vet svaret, skulle jag vara tacksam om du sa det. Jag vet nämligen inte om "Gud" går att lita på? Och om det alls är Gud? Och hur blir jag kvitt Djävulen som också han talar genom min man…? han vill ha "hem" mig…

Hej! Jag har svårt att se att Gud pratar genom din man- likaså djävulen. Det är bara du som kan påverka din framtid och du har två val som jag ser det: 1, ta dig ur det äktenskap du har idag och finn ro inom dig själv eller 2, stanna kvar och bli styrd av den man som påstår att Gud och Djävulen verkar genom din man. Vad du ska tro på- Gud eller Djävul- är helt upp till dig själv och du ska inte låta dig bli påverkad av någon annan. Jag kan bara råda dig till att ta dig ur det du har idag för att kunna leva ett normalt liv. Att djävulen vill ha hem dig låter som ett hot. Ta dig ur detta innan det är försent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *