Konstig dröm

i natt drömde jag att en kvinna som du kom hem till mig för att lära mig kod 5? Hon sa att jag kunde mer än vad jag trodde. vi satte oss ner och plötsligt hördes olika roster i rummet , en kallade på vasa och jag lyfter med en kraft från golvet fram till den som kallar. en röst gör sig hörd att jag ska sluta och vi gör det jag tackar andevärlden för allt och det blir svart i rummet. sedan vaknar jag . vill även säga att för 1 vecka sedan vaknade jag med ett ryck av att en mans röst säger högt Anna 2 ggr på vänster sida. jag vaknar med ett ryck men ingen där. Betyder detta något?

Hej! När du skriver "någon som du" antar jag att du menar ett medium!:) Du kan så mycket mer än du själv anar och mitt råd till dig är att gå en kurs eller liknande för medium. Där får du hjälp att utvecklas, öppna och stänga dig och att förmedla budskap mellan våra världar. Lycka till! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *