Vem var de?

Hej! För några år sen när jag bodde hemma så sov min syster på golvet hos mig i mitt rum, jag vaknade på natten av att någon stod på henne och tittade på mig och sen bara försvann, vet du vem de kan ha varit och varför? Känner fortfarande av en närvaro ibland men vet inte om de är så eller är de bara inbildning? Och sen skulle jag bara vilja veta, Jag och min sambo har de inte direkt bra, Är han verkligen den rätta för mig? Tack för en bra sida!

Hej! Den första frågans svar blir att det var någon tidigare släkting som såg till er men hon är från en svunnen tid möjligen 1300-talet. Hon finns hos er än idag till och från. Vad känner du för din sambo? Vad är bra och vad är dåligt? Det är så svårt att komma med goda råd i äktenskap då det kan bli så fel! Det du bör göra är att sätta dig med papper och penna, skriva negativa saker om din sambo och ert förhållanden på ett papper och det positiva på ett annat papper, lägg undan pappren en dag eller två och när du läser igenom dem igen ser du vad som händer i ert förhållande. Tack för ditt beröm! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *