Konstig klump i magen.

Det kanske låter konstigt men det är så att ibland så får jag en konstig klumpp i magen och så är det som om jag kan dela på själen och se spöket som jag känner men jag kan bara dela på "själen" när jag har den här konstiga klumppen i magen men kan jag liksom känna av spöken och möjligen ta kontagt med dom eller?

Hej Felicia! Även om det du beskriver låter annorlunda än något annat jag hört så förstår jag vad du menar. Det du upplever som att du "dela på själen" för att kunna få kontakt eller se ett spöke är helt enkelt att den delen i dig som är ande uppfattar andra andeenergier. När du känner klumpen i din mage är det som en "ringklocka" då din egen ande säjer till dig "hallå här är en ande/spöke". Detta kan du träna upp för att få kontakt med andar eller – detta kan du använda dig av för att känna på dig när en ande vill ha kontakt med dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *