Konstig natt

Jag har varit med om en hel del spöklika saker och detta är en av dem… Detta hände mig, min syster och min mamma en sommarnatt för kanske 10 år sedan. Min pappa dog i cancer för snart 16 år sedan, när jag var 10 år, och jag ärvde tillsammans med mina systrar hans sommarstuga i stockholms skärgård. Den var hans ögonsten och favoritplats på jorden. Efter att vi köpt ut två systrar var det jag, en helsyster och en halvsyster som ägde stugan tillsammans. Min halvsyster är 15 år äldre än jag är intresserad av new age och hade tagit in olika new age-prylar i stugan, som t.ex. andefångare. Vi å andra sidan är kristna. Så en sommar var som sagt var jag, min helsyster och min mamma i stugan. Jag och min syster sov i "föräldrasovrummet", jag i mammas säng och min syster i pappas. Min mamma sov på en stor madrass i vardagsrummet. När vi lagt oss hörde jag efter ett tag ljud som att någon knäppte av och på en kulspetspenna om och om igen i vardagsrummet. Jag ropade ut till min mamma och frågade var hon höll på med och hon svarade sömnigt att hon inte gjorde nått. Straxt därefter började sängarna jag och min syster låg i skaka kraftigt. Vi flög båda upp ur sängarna och sprang till mamma. Sedan låg vi hela natten på madrassen hos mamma och var livrädda! Efter det tog vi in en bibel i huset och det hände inte något obehagligt igen. Trots det drömde jag ofta mardrömmar om att jag skulle behöva vara ensam i huset en natt, något jag ALDRIG hade vågat! Dessa drömmar slutade tack och lov när jag av ekonomiska skäl blev tvungen att sälja stugan till min halvsyster. Jag vet inte om jag tror att det var min pappa som gjorde det där, för jag tror inte han skulle göra nått för att skrämma oss. Snarare tror jag att det var nån annan ande som min halvsyster dragit dit genom sina lekar med andevärlden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *