Konstig stark känsla

Hej igen! Du skrev i ett tidigare brev att man skulle återkomma om man fick konstiga känslor igen. Nu har jag en som började igår tror jag och som är jättestark idag, så stark så att man mår lite illa. Det är så, fantasi eller inte, att det känns som om vi har träffats förut. Inte här på jorden, men astralt på Andra sidan. Hur kommer det sig? Har en 1 sekunds lucka på ett annat ställe, och ser dig framför mig, och du säger nåt. Vad vet jag inte. Nåt som kan ha hänt under en astralresa, men som man tidigare inte minns, men som har börjat luckrats upp, eller är det bara en ren fantasi? Känns som om jag borde uppsöka mentalsjukhus. Om den här starka känslan är bara ren fantasi från min härna, så tror jag måste uppsöka Säters mentalsjukhus. Jag är lite skeptisk mot den här känslan själv kan jag tillägga, och tar det med en nypa salt. Behöver höra vad du tror om denna känslan. Behöver få veta och reda ut den här känsloröran. Linda

Hej Linda! Jag förstår om du tycker det känns konstigt med alla dessa tankar och känslor som dyker upp.Det kan vara mycket möjligt att vi möts astralt eftersom vi haft dialog så här via internet och du frågat mig saker. Jag brukar själv under intensiva perioder då jag varit medialt länkad till många personer,deras hem,deras guider,deras andar,hemsökta hus och svarat på många frågor flera dagar på rad ha väldigt mycket att reda upp astralt. Jag har då mött massor med främmande andar,sett/besökt hem jag aldrig besökt som vaken och mött personer astralt som jag förstår lever ännu. Det kan alltså vara mycket möjligt du råkat på mig astralt om du omedvetet,eller medvetet astralt sökt upp mig. Det är det många som gör. Men jag kan inte bekräfta det eftersom jag inte vet vem av alla dessa du skulle vara och jag har valt att inte lägga dessa möten på minnet då det skulle ta alldeles för mycket av min vakentid att fundera på vilka de är. Hoppas det svaret hjälpte lite iallfall. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *