Vad blir det av mig?

Hej, Vet inte om ni kan svara på min fråga eller om ni spår i framtiden. Men jag har fundering på vad det kommer att bli av mitt liv och kommer jag någonsin att gå någon utbildning eller få något nytt jobb. Detta har länge varit jobbigt för mig om vad jag ska bli eller om jag någonsin kommer att hitta det där jobbet som man känner att man trivs med. Har redan gått en kortare utbildning men då var det arbetstiderna som inte blev bra. Har fundering på att starta eget men vet inte vad och är lite feg av mig. Tacksam för svar för jag blir tokig att gå i denna ovisshet. MVH// Annelie E

Hej Annelie! Nej sia om framtiden är inte mitt område. Visst kan man utläsa olika vägar och möjligheter ,men framtiden är ett oskrivet blad som styrs av orsak verkan dvs det som kan verka vara en möjlig framtid i dag kan se annorlunda ut om ett par veckor beroende på vilka val man gjort under tiden. Varför inte fundera mera på detta med att starta eget.Gå en kurs i företagsekonomi för att lära dig grunderna och sk "förbereda dig". Det jag kan uppfatta är just att din ide om att starta eget kan vara en bra väg för dig.Du kommer få jobba hårt men din självkänsla kommer stärkas. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *